Jaap Robben

Biografie van een Vlieg in het theater!

Theatergroep de Horde repeteert op dit moment aan de voorstelling ‘Biografie van een vlieg’. De voorstelling is geïnspireerd op het boek dat Jaap Robben schreef met illustratie van Paul Faassen en dat verscheen bij uitgeverij Loopvis. Bijzonder is dat dit verhaal oorspronkelijk begon als posterverhaal bij literatuurproductiehuis De Wintertuin in Nijmegen. Deze posterroute reisde naar Tilburg, Arnhem, Vlissingen, Leeuwarden en Sheffield in Groot-Brittannië. Vertalingen van het boek verschenen in het Engels, Frans, Turks en Azerbajaans. Maar nu keert het verhaal over Buizerd en Poepvoetjes dus terug in Nijmegen, gespeeld als solo door actrice Rosita Segers en onder regie van Ramses Graus.

Tussen 27 en 30 december wordt de voorstelling zeven keer gespeeld in Theater het Badhuis, later in 2024 volgt een tournee door Nederland. Kijk hier voor kaartjes en meer informatie De Horde.

Contact

Jaap wordt vertegenwoordigd door zijn manager Michaël Roumen. Voor optredens en andere zakelijke verzoeken kunt u een bericht sturen naar: michael@michaelroumen.com 
Postbus 92
2501 CB Den Haag 

 
Voor persverzoeken rondom Schemerleven kunt u contact opnemen met Charlotte van Arnhem:
c.van.arnhem@singeluitgeverijen.nl